Werkgevers

Werkgevers

The Spindle…omdat je het vinden van de juiste kandidaat alleen aan de beste over wilt laten!

O

nze diensten kunnen worden opgesplitst in deta-vast constructies en detachering op projectbasis. Via een deta-vast constructie wordt een medewerker eerst voor een bepaalde tijd gedetacheerd, waarna indiensttreding volgt. Een andere mogelijkheid is detachering op projectbasis, het tijdelijk inlenen van medewerkers voor specifieke projecten geeft veel vrijheid en flexibiliteit.
The Spindle is ervan overtuigd dat elke vacature anders is. Reden om met veel aandacht en zorg om te gaan met zowel opdrachtgever als kandidaat. De consultants van The Spindle gaan daarom zorgvuldig en op een persoonlijke manier om met de mensen om hen heen. We zijn ons er immers van bewust dat de kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door mensen.

Onze kennis binnen de vakgebieden techniek, bouw en office verbreden we op dagelijkse basis.
In de praktijk merken we dat binnen deze branches vaak het verschil gemaakt wordt door diegenen die net dat ene stapje extra weten te zetten.
Weten wat er binnen een functie belangrijk is, up to date zijn en blijven aangaande de regelgeving en investeren in kennis zijn hierbij belangrijke speerpunten.
Kiest u voor The Spindle in uw wervingstraject dan kunt u rekenen op een solide, transparante en betrouwbare partner. We zetten voor onze opdrachtgevers graag dat stapje verder!
Meer informatie of een keer (vrijblijvend) kennismaken?
Neem contact met ons op!