Teamleider Railtechniek

Voor onze Opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Teamleider Railtechniek die woonachtig is in de omgeving Rotterdam.

Doordat jij de verbinding legt, ontspoort de boel niet. Als je op zoek bent naar een mooie klus, om als leidinggevende je tanden in te zetten, dan heb je hem nu gevonden. Samen met 16 medewerkers zorg je ervoor dat het spoor er altijd piekfijn bij ligt, zodat de passagiers veilig, comfortabel en zonder storingen hun reis kun vervolgen. Dankzij jouw frisse blik creëer je steeds weer nieuwe kansen. En je laat de kaas niet van je brood eten.

Functieomschrijving

Als passagier ben je graag op tijd en wil je kunnen rekenen op een punctueel rijdend openbaar vervoer. Jij zult hieraan werken om dit mogelijk te maken, en jou zal het niet liggen mocht zich er toch een storing voordoen. Met jouw team zorg je voor een optimale planning van onderhoudswerkzaamheden, personeel en materieel. Je houdt immers graag overzicht, legt optimale verbindingen en zet doelgericht precies de juiste acties uit. Het resultaat mag er zijn: een goed geolied team dat garant staat voor perfect onderhouden verbindingstrajecten in onze Maasstad. Samen met onder andere je collega-productiechef draai je als het nodig is ook buiten kantoortijden wachtdienst. Dus áls er een keer een storing optreedt, wordt die in no time verholpen. Op welk moment van de dag het ook is. Je zorgt voor een goede teamspirit onder de 16 medewerkers die je aanstuurt en zet mooie resultaten neer.

Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je alleen maar zit te verstoffen achter een beeldscherm.  Het werkterrein van jouw mensen bestrijkt de hele stad Rotterdam en in de toekomst zelfs tot Hoek van Holland. Je kunt dus rekenen op een afwisselende werkomgeving, waar de mouwen makkelijk worden opgestroopt en het piepen van rails zich vermengt met zingende vogels.

Functie-eisen

Je bent procesmatig sterk en je weet hoe je mensen motiveert om iets in beweging te zetten. Jij bent eerlijk, helder en respectvol naar jouw collega’s. En omdat jij je niet gek laat maken, krijg jij ook moeilijke zaken voor elkaar. Verder zoeken wij in jou:

 • dat jij HBO-werk en denkniveau hebt;
 • dat jij over leidinggevende capaciteiten beschikt;
 • heb jij een scherpe, analytische blik en verzand je niet in details;
 • schakel je soepel tussen verschillende niveau’s binnen en buiten de organisatie;
 • is het een pre als je al ervaring hebt langs het spoor.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een goede arbeidsbemiddeling waarbij jouw wensen vooropstaan;
 • Een baan voor 36 uur per week;
 • Je mag gratis gebruik maken van het vervoersnetwerk van onze Opdrachtgever;
 • Een salaris dat past bij je ervaring, leeftijd en functie;
 • Studiemogelijkheden;
 • Een screening of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren?

Betreft vacaure:

Je naam (verplicht):

Je e-mail (verplicht):

Je telefoonnumer (verplicht):

Je motivatie (verplicht):

Opmerkingen:

Voeg je CV toe (verplicht):