Teamleider Onderhoud

Voor onze Opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Teamleider Onderhoud woonachtig in de regio Rotterdam.

Als je op zoek bent naar een mooie klus om als leidinggevende je tanden in te zetten, dan heb je hem nu gevonden. En laat jij de kaas niet van je brood eten? Lees dan verder, want wellicht ben jij wel die nieuwe Teamleider Onderhoud die wij zoeken!

Functieomschrijving

Jouw planning van onderhoudswerkzaamheden, personeel en materieel is om door een ringetje te halen. Je houdt immers graag overzicht, legt optimale verbindingen en zet doelgericht precies de juiste acties uit. Het resultaat mag er zijn: een goed geolied team dat garant staat voor perfect onderhouden technische automatiseringssystemen in onze Maasstad. Samen met je collega-teamleider draai je als het nodig is ook buiten kantoortijden wachtdienst. Dus áls er een keer een storing optreedt, wordt die in no time verholpen. Op welk moment van de dag het ook is. Je zorgt voor een fijne teamspirit onder de 14 medewerkers die je aanstuurt en zet mooie resultaten neer. Toch hoef je niet bang te zijn dat je zit te verstoffen op kantoor, in de tuin van het kantoor zit aansluitend de werkplaats. Het gehele werkgebied van jouw team omvat Rotterdam en straks ook Hoek van Holland.

Jouw 14 medewerkers van de afdeling Technische Automatisering hebben hele verschillende opleidingen en achtergronden, van monteur tot aan onderhoudsspecialist. Toch zijn de onderlinge overeenkomsten groot: hun klant- en servicegerichtheid, oplossingsgerichtheid en enthousiasme bijvoorbeeld. Het woord ‘stress’ komt niet in hun woordenboek voor en iedereen werkt graag samen, maar neemt ook zijn eigen verantwoordelijkheid. De teamleider die wij zoeken, is een sterke leider die risico’s durft te nemen maar tegelijkertijd een veilige basis voor zijn/haar medewerkers vormt.

Functie-eisen

 • Je bent procesmatig heel sterk, en je weet hoe je iets beweging kan zetten;
 • Jij brengt een frisse blik, enthousiasme en verbeteringsgerichtheid mee;
 • Jij hebt een heldere, eerlijke en rustige manier van communiceren, waarbij jij soepel schakelt tussen verschillende niveau’s zowel binnen en buiten de organisatie;
 • Jij hebt een afgeronde technische HBO-opleiding en je hebt affiniteit met elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Je bent bereid om je in korte tijd te verdiepen in diverse systemen;
 • Is het een pré als je al ervaring hebt in de Technische Automatisering.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een goede arbeidsbemiddeling waarbij jouw wensen vooropstaan;
 • Een baan voor 36 uur per week;
 • Je mag gratis gebruik maken van het vervoersnetwerk van onze Opdrachtgever;
 • Een salaris dat past bij je ervaring, leeftijd en functie;
 • Een screening of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren?

Betreft vacaure:

Je naam (verplicht):

Je e-mail (verplicht):

Je telefoonnumer (verplicht):

Je motivatie (verplicht):

Opmerkingen:

Voeg je CV toe (verplicht):