Teamchef Vlootservices

Voor onze Opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Teamchef Vlootservices die woonachtig is in de regio Rotterdam.

Houdt jij van alles wat rolt en rijdt? En wil jij werken voor het meest Rotterdamse bedrijf uit Rotterdam? Zo ja, lees dan verder want wellicht ben jij wel die nieuwe Teamchef VS (Vlootservices) die wij zoeken!

Elke dag rekenen er meer dan een half miljoen mensen op het openbaar vervoer in Rotterdam. Onze Opdrachtgever heeft daarom meer dan 600 voertuigen onder zijn hoeden, en hiervoor moet elke dag het leeuwendeel inzetbaar zijn. Dit vraagt een heleboel voorbereiding, planning, organisatie en een resultaatgerichte instelling. Zijn er op tijd voldoende voertuigen beschikbaar? En zijn ze weer in goede technische staat? Als jij enthousiast wordt van dat soort dynamiek en het leuk vindt om elke dag weer te bekijken hoe de dingen beter kunnen, dan is de vacature Teamchef VS absoluut iets voor jou.

Functieomschrijving 

Als Teamchef VS kom jij te werken op de afdeling Vlootservices, waar men een onverwoestbaar positieve instelling heeft, onder het mom van ‘Geen woorden, maar daden’. Dus zorg jij met je team ervoor dat alle geplande (dag)werkzaamheden tijdig, efficiënt, veilig en kwalitatief worden uitgevoerd en de dagelijkse beschikbaarheid van het materieel wordt gerealiseerd. Jij bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de dagelijks uit te voeren werkzaamheden en het personeel, elke dag de juiste man op de juiste plek zetten. Een prachtige baan in Rotterdam!

Of je nu een planning maakt voor het personeel of zorgt dat iedereen met de juiste werkzaamheden bezig is: samen met je vier collega teamchefs zorg je dat alles in de werkplaats soepel verloopt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week: je werkt volgens een continudienst.

De afdeling Vlootservices draagt zorg voor het efficiënt, volledig en goed uitvoeren van preventief, correctief en verzorgend onderhoud aan tram- en metrorijtuigen. Dit doet zij in diverse werkplaatsen in Rotterdam. Samen met je collega teamchefs en de monteurs, die door jou worden aangestuurd, vorm je een hecht team met een gezamenlijk doel. Je bent in staat situationeel leiding te geven in een operationele technische omgeving dus jouw affiniteit met techniek staat als een paal boven water.

Functie-eisen

Samen naar verbeteringen streven en je mensen daarop aansturen, daar hou jij van. Daarnaast ben jij de coach en ontwikkelaar. Je bent kritisch, duidelijk én kan het overzicht houden. Planmatig werken gaat je goed af, maar bij onverwachte vragen of problemen houd jij je hoofd minstens zo koel en vooruitkijken is jouw tweede natuur. Om Teamchef VS te worden, beschik je daarnaast in elk geval over:

  • tenminste een afgeronde MBO-4 Opleiding;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring, bijvoorbeeld bij een technische dienstverlener of in een (grote) productieomgeving, en bovenal: plezier in leidinggeven;
  • Ervaring met, of affiniteit met Lean management;
  • Een flinke dosis flexibiliteit om je continudiensten met veel plezier in te vullen.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een goede arbeidsbemiddeling waarbij jouw wensen vooropstaan;
  • Een baan voor 36 uur per week;
  • Je mag gratis gebruik maken van het vervoersnetwerk van onze Opdrachtgever;
  • Een salaris dat past bij je ervaring, leeftijd en functie;
  • Een screening of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren?

Betreft vacaure:

Je naam (verplicht):

Je e-mail (verplicht):

Je telefoonnumer (verplicht):

Je motivatie (verplicht):

Opmerkingen:

Voeg je CV toe (verplicht):