Senior Onderhoudsspecialist Stations & Gebouwen (tijdelijk)

Voor onze Opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een tijdelijke Senior Onderhoudsspecialist Stations & Gebouwen uit de omgeving Rotterdam.

Zodat de reizigers voortreffelijk worden ontvangen in de stations en vervolgens zonder problemen verder kunnen reizen. Daar zet jij je als Senior Onderhoudsspecialist Bouwkunde iedere dag voor in. Of het nu gaat om tunnels, viaducten of gebouwen; jij hebt er verstand van. Voor een innovatieve Senior Onderhoudsspecialist valt er veel te ontdekken, op te sporen en inzichtelijk te maken. Jouw nieuwe uitdaging begint hier.

Functieomschrijving

Met jouw gedegen technische kennis en oog voor kwaliteit help jij de Opdrachtgever vooruit, zodat jullie een nog betere service kunnen aanbieden voor een nog betere prijs. De prijs-kwaliteitsverhouding van het onderhoud speelt daarbij een cruciale rol. Jij kan als kartrekker hier echt het verschil maken door onontdekt gebied in kaart te brengen en de beste innovatieve oplossingen te bedenken.

Hierbij komt jouw doorzettingsvermogen goed van pas. Vanzelfsprekend deel je jouw inzichten graag met je collega’s. Jij begrijpt dat de uitwisseling van kennis en ideeën op het gebied van vernieuwingstrajecten en onderhoud essentieel is om samen verder te komen. Daar blijft het niet bij, jij zet jouw expertise ook in als je:

  • Nauwlettend de inhoud van contracten bewaakt;
  • Calamiteiten al van mijlenver ziet aankomen daar razendsnel op anticipeert.

Functie-eisen

Als Senior Onderhoudsspecialist Stations & Gebouwen ben jij iemand van de lange adem, een echte doorzetter die zich niet snel uit hete veld laat slaan. Zelfstandig ga jij te werk, maar een einzelgänger ben je het allerminst. Jij deelt je kennis graag en je doet dat met overtuiging. Daarnaast heb je:

  •  Een afgeronde HBO-opleiding in de richting Bouwkunde of Civiele Techniek;
  • Zo’n 5 jaar werkervaring als Onderhoudsspecialist of Maintenance Engineer, bij voorkeur aan de advieskant.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een goede arbeidsbemiddeling waarbij jouw wensen vooropstaan;
  • Een baan voor 36 uur per week;
  • Je mag gratis gebruik maken van het vervoersnetwerk van onze Opdrachtgever;
  • Een salaris dat past bij je ervaring, leeftijd en functie.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren?

Betreft vacaure:

Je naam (verplicht):

Je e-mail (verplicht):

Je telefoonnumer (verplicht):

Je motivatie (verplicht):

Opmerkingen:

Voeg je CV toe (verplicht):