Monteur Technische Automatisering

Voor onze Opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Monteur Technische Automatisering uit de regio Rotterdam.

Als Monteur Technische Automatisering sleutel jij doeltreffend als monteur technische automatisering dagelijks aan de systemen en installaties van zowel de tram, metro of trein. Daarbij is alleen het allerbeste resultaat goed genoeg voor jou. Dat maakt van jou een perfecte match, want dat is precies hoe jouw toekomstige collega’s er ook over denken.

Functieomschrijving 

Door het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan de systemen en installaties van de trams, metro’s en treinen zorg jij als monteur technische automatisering voor de hoogste veiligheid. Samen met je collega’s maak je werkafspraken en achterhaal je informatie over storingen. Je verricht veiligheidstaken langs de baan en zet jouw deskundigheid in op het gebied van testen en aarden. De hoogste veiligheid waar we het eerder over hadden geldt trouwens niet alleen voor de reizigers, tram-, metro- en treinbestuurders. Ook voor jou en je collega’s. Daarom werk je volgens het elektronisch veiligheidshandboek. En veelzijdig als je functie is, beoordeel je ook de staat van het onderhoud en de veiligheid van de installaties.

Ga je aan de slag als Monteur Technische Automatisering dan kom je terecht op de afdeling Technische Automatisering. Daar zit een fanatiek team dat graag de handen uit de mouwen steekt. Zij zijn verantwoordelijk voor het optimaliseren, coördineren en uitvoeren van beheers-, onderhouds- en vernieuwingsprocessen aan beveiligingsinstallaties. Ook de communicatieapparatuur voor reizigersinformatie, sociale veiligheid en interne communicatie hebben zij onder hun hoede. Samen zorgen ze voor de beschikbaarheid en een veilige exploitatie. Op de korte en de lange termijn.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat jij kan en mag werken aan elektrische installaties aan de hand van de benodigde certificeringen. Je werkt niet alleen, in teamverband zet jij je beste beentje voor en weet je gedane reparaties en de staat van het onderhoud terug te koppelen. En dat wacht- en waakdiensten onderdeel zijn van jouw functie, vind je geen enkel probleem. Verder beschik jij over het volgende:

  • een afgeronde MBO-4 Opleiding in een technische richting;
  • een VOP-certificaat;
  • kennis van NEN-normen;
  • een rijbewijs B.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een goede arbeidsbemiddeling waarbij jouw wensen vooropstaan;
  • Een baan voor 36 uur per week;
  • Je mag gratis gebruik maken van het vervoersnetwerk van onze Opdrachtgever;
  • Een salaris dat past bij je ervaring, leeftijd en functie.
  • Een screening zou onderdeel kunnen uit maken van de sollicitatieprocedure.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren?

Betreft vacaure:

Je naam (verplicht):

Je e-mail (verplicht):

Je telefoonnumer (verplicht):

Je motivatie (verplicht):

Opmerkingen:

Voeg je CV toe (verplicht):