Monteur Baanapparatuur

Voor onze Opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Monteur Baanapparatuur die woonachtig is in de regio Rotterdam.

78,3 kilometer metrobaan onderhouden, zodat alles op rolletjes verloopt. Zodat de meer dan 700.000 passagiers veilig én op tijd op hun plaats van bestemming komen. Dag en nacht. Via het grootste metronetwerk van de Benelux. Met 152 metrotreinen, over 5 metrolijnen en langs meer dan 60 stations. Dat maakt deze baan Monteur Metro Baanapparatuur uniek. Nog geen 100 mensen in heel Nederland hebben zo’n job en jij kunt er één van zijn! En dat bij het meest Rotterdamse bedrijf uit Rotterdam.

Functieomschrijving

Om alle metro’s op tijd te laten rijden moet alle baanapparatuur en de spoorveiligheidsinstallaties goed functioneren. Op locatie als zowel in de werkplaats. Dat vraagt om dagelijks, correctief en preventief onderhoud. En ook op de meest uiteenlopende tijden: wanneer veel andere mensen vrij zijn of slapen, steek jij vaak de uit de mouwen tijdens nacht- en weekenddiensten. Bijvoorbeeld als je in het holst van de nacht veiligheidstaken langs de baan uitvoert of modificaties en revisies verricht op een regenachtige zondag. Als je onderdelen/componenten test en meet. Als je spanningsrail test en aardt. Als je storingen oplost aan spoorbeveiligingsapparatuur, telecommunicatieapparatuur en aanverwante apparatuur en systemen. Alles voor de spoorveiligheid. Wanneer dan ook.

Jouw 36 collega’s van de afdeling Technische Automatisering hebben hele verschillende opleidingen en achtergronden. Toch zijn de onderlinge overeenkomsten groot: hun klant- en servicegerichtheid, oplossingsgerichtheid en enthousiasme bijvoorbeeld. Het woord ‘stress’ komt niet in hun woordenboek voor en iedereen werkt graag samen, maar neemt ook zijn eigen verantwoordelijkheid. In de volledig ingerichte dienstwagens gaan zij elke keer weer onderweg voor nóg betere resultaten! Stap jij in?

Functie-eisen

Aangezien deze vacature vrij uniek is in Nederland, zijn wij eigenlijk op zoek naar een Monteur met een groot verwantwoordelijkheidsgevoel die:

 • Het vak graag wilt leren (je zult een interne opleiding volgen);
 • Technische werkervaring heeft, liefst opgedaan in een infrastructuuromgeving;
 • Aantoonbare kennis heeft mechanica en elektrotechniek;
 • Een MBO-3 Opleiding heeft afgerond in een technische richting (Mechatronica is een pré);
 • Die helder kunt communiceren in zowel woord als geschrift;
 • Snapt dat je geregeld ’s nachts werkt en vindt dat wacht- en waakdiensten gewoon bij het vak horen.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een goede arbeidsbemiddeling waarbij jouw wensen vooropstaan;
 • Een baan voor 36 uur per week;
 • Een toeslag voor onregelmatigheidsdiensten;
 • Een vergoeding voor wacht- en waakdiensten;
 • Je mag gratis gebruik maken van het vervoersnetwerk van onze Opdrachtgever;
 • Een salaris dat past bij je ervaring, leeftijd en functie;
 • Een screening of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!

Direct solliciteren?

Betreft vacaure:

Je naam (verplicht):

Je e-mail (verplicht):

Je telefoonnumer (verplicht):

Je motivatie (verplicht):

Opmerkingen:

Voeg je CV toe (verplicht):